Bevæg energien ved at tale om dine udfordringer

Kender du det, nogen gange er det lidt trægt at komme i gang med at arbejde igen efter en ferie, en weekend eller en periode, men alt for meget arbejde?

I denne uge kom min makker Trine og jeg til at snakke om det at komme i gang igen efter ferie, at energien godt kan føles træg og det er føles lidt hårdt at komme i gang med at arbejde igen.

En opløftende samtale

Hver mandag mødes Trine og jeg over Skype til det, vi kalder et boost møde. Vi hjælper hinanden til at sætte fokus på det vi gerne vil ved at italesætte, hvad er gået godt, hvad udfordre og hvad er vores intention for ugen.

I denne uge fald snakken på at komme op i gear efter en ferie og hvordan det som selvstændig kan være hårdt hele tiden at skabe den gode økonomi. Men også hvor vildt fedt det er, i de perioder, hvor det bare køre.

Det skønne i at italesætte en udfordring

Jeg holder meget af at se muligheder, når noget føles svært eller tungt. Men i går faldt erkendelsen på, at det nogen gange også bare er dejligt  at tale om det, der udfordre. Blot det at tale om det, giver følelsen af at det tunge slipper og humøret og energien få en tak opad.

Vi oplevede det begge og fik sammen erkendt det fantastiske i at blot en samtale om hvad der udfordringer lige nu kan bevæge energien, og vi følte os begge parate til ugen på et helt andet niveau. Tusind tak kære Trine for at dele din tid med mig.

Gearskifte

Trænger du også til et gearskifte, men mangler nogen, der kan hjælpe dig med at løfte din energi, så har jeg opsat et boost forløb, hvor du og de andre i gruppen arbejder på jeres forretninger måned for måned og går vejen sammen i en støttende gruppe med mig som facilitator, motivator, inspirator og underviser.

En samtale kan give et energiløft

Vi mødes i 3 timer, hver den sidste torsdag i måneden, så du bliver holdt på sporet hen i mod det, du virkelig gerne vil i dit arbejdsliv og din forretning.

Gratis Business Engle workshop til det første hold

Der er en gratis Business engle workshop til det første hold, der melder sig. (2 pladser er taget.). Forløbet er for dig, der er parat til at afsætte tid til at gøre tingene på en ny måde.

Jeg har en tid gået og tænkt at Business Engel ville være rigtig god at starte med, for at vi lærer hinandens drømme og udfordringer rigtig godt at kende og har et fantastisk fundament for transformation. Så derfor dette tilbud til det første hold.

Vi skal være 5

Jeg har besluttet at vi minimum skal være fem på forløbet for at få en god dynamik, sparring og spejling. Det jeg gør er at jeg udbyder forløbet indtil der er min. fem, der er tilmeldt.

Business Boost forløbet, starter 24. nov. 2016, hvis vi er fem ellers 15. december. Første gang udvides til en dag, hvor vi arbejder med din business Engel. Første gang udvides til en dag fra 9-16, hvor vi arbejder med din business Engel. Og så er vi klar i december til at se på, hvad vi gerne vil have til at udfolde sig i det nye år.

Book din plads her: sua@all-web.dk

God udviklingslyst.

Susanne Andreasen

Comments are closed.