Bliv inspireret

Til at blive mere synlig med din markedsføring

Få et boost til dig og din virksomhed. Du får inspiration til at skabe dig det arbejdsliv, du drømmer om, bidrage med det, du brænder for, og hvordan du kan være synlig med lethed og glæde. 

Det kan være en ensom affære at være selvstændig, da man skal være selvledende og selvmotiverende. Du er blevet selvstændig, fordi du brænder for at hjælpe andre med det, du kan. Men du har også behov for at få fyldt din egen energi op.

I nyhedsbrevet giver jeg bl.a. inspiration til, hvordan du kan fylde din egen kop.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv inspireret til flow

Bliv støttet i din proces

Som solo selvstændig eller ejer af en mindre virksomhed, kan det være svært at have overskud til egen markedsføring. Man bliver rigtig nemt ordreopfyldende. Dvs. man løser de opgaver, kunderne kommer med. Da det giver den løn, der er nødvendig for overlevelse her og nu. Daglige opgaver tager fokus fra at markedsføre sig og være synlig på det, man allerhelst vil arbejde med.

I nyhedsbrevet giver jeg inspiration til at få skabt tid og rum til at udvikle din markedsføring og faktisk få det gjort.

Klarhed

Du få også en introduktion til Business Englen og en skabelon med en forklaring til de enkelte delelementer, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.  Så kan du begynde at tegne din egen til at danne klarhed over, hvad du virkelig gerne vil, eje det og stå frem og være synlig med det. Det er ofte sådan at det, vi allerhelst vil bidrage med, også er det mest sårbare for os at være synlig med.

Find din egen vej

Vi er alle forskellige og skal derfor drive vore virksomheder og lede os selv forskelligt.  I nyhedsbrevet giver jeg også inspiration til, hvordan du kan øge din selvindsigt til at gå den vej, der netop passer til dig og din måde at arbejde på med “Find din egen vej journalen”.

Bliv inspireret i feltet synlighed, markedsføring, personlig udvikling og virksomhedsdrift

Find din egen vej til det der virker for dig

Håber du har lyst til at blive inspireret?

Tilmeld dig her

God udviklings- og markedsføringslyst.

Susanne Andreasen

find din egen vej - inspiration