Business Boost – bliv på sporet

Kender du det?

Du har alt for mange tanker og ideer, du kan forfølge og kommer derfor til at arbejde lidt på den ene og så lidt på den anden ide. Og ingen af dine mange gode og mindre gode ideer får du gjort færdig.

Eller måske er du helt blank på hvad du gerne vil og dit næste skridt?

Jeg høre tit fra mine kunder: Susanne, jeg har brug for at blive holdt på sporet, sig til mig hvad jeg skal gøre, så kan jeg sagtens finde ud af at få det gjort.

Gå vejen step by step

Derfor har jeg udtænkt et Business Boost forløb, der går ud på at blive holdt på sporet og inspireret til at realisere det, du virkelig gerne vil med dit arbejdsliv og din forretning.

Sæt tid af til at få et business boost

Har du også lyst til at blive klogere på hvad du virkelig gerne vil og hvordan du kan realisere det step by step, så har jeg sat et Business Boost forløb op, hvor vi mødes i 3 timer, hver den sidste torsdag i måneden, så du bliver holdt på sporet hen i mod det, du virkelig gerne vil i dit arbejdsliv og din forretning.

Læs mere om Business boost forløbet.

God udviklings- og markedsføringslyst

Susanne Andreasen

Comments are closed.