Business boost forløb – bliv på sporet

Få hjælp og støtte på udviklingsvejen, så du opnår, det du gerne vil med lethed, glæde og nydelse.

Udvikling af virksomheden drukner ofte i dagligt arbejde, det kender jeg både fra mig selv og mine kunder. Jeg finder det, derfor utroligt værdifuldt at have sat tid af i min kalender til sparrings- og boost møder måned for måned, så der kommer en form for kontinuitet i udviklingsarbejdet. Og jeg step by step kan se at jeg kommer nærmere mine mål.

Sæt tid af til at få et business boost

Der sker noget, når man italesætter sine udfordringer

Mange gange har jeg erkendt noget blot ved at sige min udfordring højt til en sparringspartner og så er jeg videre.

Man kan spejle sig i andres udfordringer

Når man høre, hvad andre har af udfordringer, kan man ofte nikke genkendende til det og få ideer til, hvordan man personligt kan komme videre.

Det er inspirerede, at have nogen at følges med

Det løfter energien at have nogle at følges med. Og har man gode råd, er de ofte værd at lytte til selv.

Du får udviklet dit helt eget støttesystem

Du er den vigtigste ressource i din virksomhed, så det er vigtigt at du får støttet dig selv og din virksomhed, så godt som muligt. Derfor starter vi med Business Englen. Den giver grundlaget for at vi lærer hinandens drømme og udfordringer rigtig godt at kende og er et fantastisk fundament for transformation.

Du får med Englen og de værktøjer vi i øvrigt arbejder med opbygget dit helt eget støttesystem, der passer til dig og din virksomhed. Et støttesystem der støtter, løfter dig og giver dig retning, så du får flow i din virksomhed.

Jeg tilbyder at:

  • Opsætte og facilitere boostmøderne
  • Hjælpe dig med at udvikle dit helt eget støttesystem
  • Inspirere din forretningsudvikling og synlighed med min erfaringer, metoder og værktøjer
  • Bidrage med undervisning indenfor markedsføringsplatformens elementer: hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og brugen af disse i praksis med prioritet ift. deltagernes udfordringer.
  • Holde fokus på transformationen, så du får omsat ideer, inspiration og undervisning til resultater i din virksomhed.

Pris

997 kr. ekskl. moms. pr. måned i 12 måneder. Den første gang sætter vi rammerne for forløbet, lærer hinanden at kende og kommer godt i gang med din Business Engel.

Varighed

Forløbet foregår over 12 måneder og du binder dig for hele perioden for max. engagement. Det er lige som sund kost og motion. Støttesystemet og transformationen skal der arbejdes på kontinuert. Heldigvis er det det, der er det sjove.

Vi skal være 5

Jeg har besluttet at vi minimum skal være fem på forløbet for at få en god dynamik, sparring og spejling. Det jeg gør er, at jeg udbyder forløbet indtil der er min. fem, der er tilmeldt.

Næste Business Boost hold, starter, når der er 5 tilmeldte.

Indtil da tager vi en snak om, hvad der skal til for at holde dig på sporet og booste dit arbejde med din forretning.

Tid

Den sidste onsdag i måneden 13-16.  Vi holder sommerferie i juli.

Sted

Askevej 44, 8700 Horsens

Tilmeld dig Business boost forløbet her: sua@all-web.dk.

God fornøjelse med at få udviklet på det, du brænder for.

Susanne Andreasen

Comments are closed.