Et ønske om ro på

Det er intet mindre end fantastisk at realisere en drøm

Så er det første møde afholdt for Hold 1 på Business Boost forløbet, og det blev en ligeså dejlig dag, som jeg havde drømt om.

Vi fik sat rammen og i et fortroligt rum delt ønsker og udfordringer.

Et af ønskerne er at få ro på

At få balance mellem at have travlt og ville en masse og have nærende pauser.

En mindful gåtur

Det øvede vi på en mindful gåtur ledet af Ida Tangsgaard. Øvelsen går fortsat ud på at træne det og indarbejde det, som en del af en nydelsesfuld dag. Vi skal hver især finde ud af, om det skal være en integreret del af de gode støttende vaner fremover.

Naturen kan noget helt særligt. Den giver rum for at vi kan mærke os selv og blive løftet af dens skønhed. Har du brug for at få ro på og sænke dit stressniveau i kroppen, så gå en tur.

En pause

Rigtig mange både ansatte og selvstændige springer deres pauser over. Det er en dårlig ide. En virkelig dårlig ide. For det er i pauserne vi lader op og får energi til den næste opgave/resten af dagen.

Sove

En af mine kursister på Business Boost forløbet har rigtig god erfaring med en middagssøvn.  Det er jo det vi kan som selvstændige, tilrettelægge vores dag, så den styrker os mest mulig.

Selv har jeg også brug for en søvn på sofaen, når der har været meget aktivitet arbejdsmæssigt såvel som socialt. Tidligere var jeg undrende overfor behovet. I dag ved jeg at hvis jeg ikke lytter og opfylder det behov, så ender det i en sygdom, der holder mig væk fra at arbejde.

Så er det da langt sjovere at holde en pause i tide og undgå at blive syg.

Vi kommer til at bruge mere tid sammen med Business Englen

Det vi også fandt ud af sammen er, at der er så mange lag i modellen, at hun er vær at bruge mere tid sammen med og fordybe sig i øvelserne og de indsigter, de giver.

Tilbagemeldinger på mødet med Business Englen

  • En meget givende dag og tusind tak for dejligt selskab – super gruppe vi har. Men jeg er helt færdig for idag. Træt
  • Tak for en dejlig dag Det er et super fint materiale du har lavet, jeg blev blot lidt overvældet, hvilket dog ofte er det som sker, så skal jeg lige have tid til at fordøje det hele. Også tak til jer alle for dejligt selskab og sparring.
  • Ja tak for en rigtig dejlig dag, vi lagde hårdt ud, må man sige!  Der er en masse at fordøje, men jeg kan allerede mærke, at mine arme ikke er så tunge længere!!!! det må være et godt tegn! Det bliver meget spændende at mødes igen!
  • Også 1000 Tak for en skøn dag i godt selskab. Jeg har en super god følelse af at vi kan nå rigtig langt med hver vores projekter, samtidig at vi kan løfte hinanden op. Kære Susanne, Tak for dine oplæg og vise ord om at løfte i fællesskab.

Tænker at indholdet skal spredes lidt ud over nogle gange fremover, så der er bedre tid til at tage det ind. Glemmer at jeg har brugt rigtig langt tid i processen frem til, at Business Englen stod tydeligt for mig.

Tydeligt er det også, at en af de virkelig givtige ting ved boost møderne er, at der er tid til at fortælle om udfordringer og give sparring.
Næste gang på Boost forløbet dykker vi ned i vores historie, der er nemlig rigtig meget guld at hente til forståelse af hvem vi er, hvad vi tror på og hvorfor vi agerer som vi gør.

Ønsker du også at være et helt andet sted med din forretning næste år?

Så er det muligt at komme med på dette næste Business Boost forløbet. Første gang er en hel dag fra 9-15, hvor vi sætter rammen for et transformerede år og arbejder med din business Engel.

Book din plads her: sua@all-web.dk

Comments are closed.