Mentorforløb 1:1

mentorforloeb1

Det er en del af livet, at der er udfordring på vores vej.  Dem behøver du ikke klare alene. Nogen gange er det en stor hjælp at få sat lys på, hvad stopper dig og hvordan kan du komme videre. Jeg hjælper dig til at finde din unikke vej og finde de værktøjer, der passer dig.

Få hjælp til:

  • Det der udfordre dig, det er fantastisk at få sluppet det, der blokere.
  • Bliv støttet i det, der lige er dig, det gør det at drive virksomhed, så meget nemmere og sjovere.
  • Det du brænder for at bidrage med, det er en eminent drivkraft og motivation.
  • At skabe det arbejdsliv, du drømmer om, det fortjener du.
  • At se din værdifuldhed. Så du få et solidt fundament. Jeg oplever, at det er noget af det sværeste for mig og mine kunder at spotte ved egen hjælp.
  • At blive synlig med lethed og nydelse. Vi når ikke det vi gerne vil uden synlighed. Her handler det om, at finde de veje der lige er dig.
  • At gå vejen i det tempo, der passer dig. Dette har været en af mine styrker gennem årene, at støtte mine kunder i det tempo, der passer dem.
  • At finde de støttende værktøjer, der virker for dig. Vi er alle unikke og kunsten er, at finde de værktøjer, der netop passer til dig.

Jeg tror ikke på one size fits all

Eller 10 step til succes eller du skal blot gøre som jeg har gjort, så lykkes du med, det du drømmer om. Men jeg tror på, at jeg kan støtte dig til at finde det, som virker for dig.

At gå vejen

Jeg tror på vi her her for at lære og ha’ det sjovt. At det er processen/rejsen, der er målet. Nogle gange føler vi bare, at vi sidder fast og der er det godt, at have en rejsekammerat, der kan se det hele udefra og komme med en ledetråd til, hvordan vi kan komme videre.

Udtalelse – feedback

Så lige denne her på facebook fra Trine Dyrepasser:

udtalelse-trine-dyrepasser

Har du lyst til at blive støttet og løftet af mig på din udviklingsrejse med din virksomhed

Så ring/sms 27119677 eller send en mail til sua@all-web.dk.

Jeg vil glæde mig til at lære dig og din virksomhed at kende og sammen se muligheder for dit næste step med lethed og nydelse.

God udviklingslyst

Susanne Andreasen

Comments are closed.