Overblik giver mod på handling

Hvad kendetegner en god contra dårlig arbejdsuge for dig ift. at nå det du gerne vil?

For mig er det tydeligt, at når jeg tager mig tid til at danne mig et overblik over:

  •  hvad jeg gerne vil nå og
  • hvad jeg skal nå, fordi det har jeg lovet andre

Så giver det meget mere ro og nydelse i ugen ift. blot at lukke øjnene og arbejde derudaf i et forsøg på at holde alt det fra døren, der lander i indbakken, telefonopkald, dårlig samvittighed, det der allerede står i ordrebogen og og og.

Hvorfor gør jeg det så ikke bare altid?

Det kan eksempelvis være fordi opgaven med at danne overblik er blevet uoverskuelig. Der er lige noget andet der pressede sig ind og overtog den planlagte tid. At planen ikke holdt alligevel, så kan det være lige meget.

Så her er der arbejde der skal gøres for at få justeret: Nedbryd opgaven i mindre dele og benyt støtteværktøjer til at bevare overblikket, så det ikke bliver uoverskuelig. Lægge fleksibel tid og spontan tid ind i kalenderen. Arbejde med at aftaler med en selv er lige så vigtig, som aftaler med andre.

Alt dette her og meget mere arbejder vi med på mit Business Boostforløb, hvor vi mødes fysisk og du får sparring og input til at opbygge dit eget støttesystem.

BUSINESS BOOST ONLINE

Er  for dig, der gerne vil støttes i at nå, det du drømmer om. Visionen er at vi mødes, støtte og løfte hinanden, i det vi hver især gerne vil online. Skriv til mig: sua@all-web.dk under eller ring til mig 27119677 , hvis du har lyst til at høre mere om det.

I dag mandag har jeg som det første planlagt, hvad jeg gerne vil og skal i denne uge og glæder mig til at få handlet ud fra mit nyetablerede overblik.

God fornøjelse med at tilrettelægge dit arbejde, så du når det, du gerne vil.

Susanne

Comments are closed.