Sparringsmøde

Har du en udfordring i din virksomhed, ift. noget du gerne vil arbejde med/skabe og have markedsført, så tilbyder jeg et sparringsmøde.

ideer-600

Du kommer med din udfordring og i løbet af et par timer, får vi et overblik over, hvad du kan gøre ift. din problemstilling.

Vi får sat struktur på, hvad der skal udvikles og en plan for, hvad der skal gøres. Og du får ideer til, hvad du kan gøre som det næste.

Er der noget der blokere for, at det faktisk kommer til at ske, tager vi også det op.

overblik600

sparringsmoede

 

Jeg har afholdt sparringsmøder i mange år

I min virksomhed All Web, har jeg i mange år afholdt sparringsmøder med mine kunder. Men det er ikke noget, jeg har været synlig på. Det er “blot” noget jeg er rigtig god til og som kommer let til mig, derfor kunne jeg ikke før for nylig eje, det værdifulde i en session.

Jeg viste godt det var værdifuldt for mine kunder, for de har ofte anerkendt mig for, hvor meget sådan et møde har løftet dem. Men der skulle altså gå en rum tid inden jeg gjorde min excellent zone til et synligt forretningsområde. (Det skriver jeg lidt mere om i et blog indlæg senere og det er det vi arbejde med i en Business Engle Session).

Udtalelser og feedback på sparringsmøder

Så lige denne her på facebook fra Trine Dyrepasser:

udtalelse-trine-dyrepasser

Book et sparringsmøde

Vi mødes hos mig. Jeg har 2 gode tavler, hvor jeg skriver alt ned, vi når frem til. Der giver et fantastisk overblik.

Det tager typisk et par timer. Så har jeg erfaring for, at mine kunder ikke kan rumme flere input, men har behov for at lade indsigterne bundfælde sig.

Pris

2.400 kr. ekskl. moms for en to timers session.

Book et sparringsmøde her: sua@all-web.dk

God fornøjelse med at få udviklet på det, du brænder for.

Susanne Andreasen

 

 

Comments are closed.