Udfordringen er at nyde processen mod målet

Business Engle universet har fået skyer

– Det er dine drømme og mål

Januar har denne her energi af et nyt år, en ny start, nu skal der nye boller på suppen. Det er et spændende sted med at finde ud af, hvad du gerne vil opnå på kortsigt, indenfor 1 år eller 2 og set i livsperspektiv.

Drømme og mål

Her er skyerne gode symboler, idet de kan være tættere på eller længere væk.

En sjov og opløftende energi at planlægge

Det kan være både sjovt og opløftende at være kreativ omkring udformningen af ens drømme og længsler og omformulere dem til mål, der kan styres efter.

Men dræbende at gå vejen

Jeg må blot erkende at for mig er den traditionelle model med at opstille et mål, nedbryde det i delmål, være specifik og formulerer målene, så de kan måles og sætte deadlines for målopfyldelse, dræbende kedelig.

Det er som om, det tager magien og eventyret ud af hverdagen. Jeg tror det er fordi, der skal en balance til mellem det planlæggende og det spontane. Det at være åben og fleksibel overfor de muligheder, der viser sig.

Så vi talte på januar måneds boost møde om de faldgrupper, der er  i processen og hvordan vi kan undgå dem.

Så hvad skal der til for dig for at nyde processen?

Jeg ved at for mig skal der:

 • Pauser ex. gåtur, eller høre en lydfil om personligudvikling
 • Tid til reflektion, lave noter over indsigter og erkendelser
 • Hyggelige omgivelser med blomster, lys, ryddeligt skrivebord og rum
 • Nærværende samtaler

Ellers bliver det let alt for knoklende at arbejde mange timer, som man jo nemt kommer til som selvstændig. Så det er jeg meget opmærksom på. Glemmer jeg det skal min krop nok fortælle mig det i form af utilpashed eller sygdom.

Derudover handler det for mig om:

 • Overblik
 • Struktur
 • Opfølgning, så jeg kan se min fremdrift
 • Plads til spontanitet og oplevelser

Jeg har også fundet ud af at det handler om balance for ellers kommer jeg heller ikke i mål.

Så jeg bruger værktøjer som:

 • 4 overordnede fokusområder, jeg vander og plejer hver dag.
 • Kalender
 • Reflektionsdagbog
 • Boostmøder

Har du lyst til at blive klogere på hvad der virker for dig i et nærende fællesskab?

Så er det muligt at komme med på dette næste Business Boost forløbet. Første gang er en hel dag fra 9-15, hvor vi sætter rammen for et transformerede år og arbejder med din business Engel.

Book din plads her: sua@all-web.dk.

God fornøjelse med at nå dine mål i din forretning og i dit liv.

Susanne Andreasen

P.s: Et hvert nu er en anledning til en ny start.

2017-01-03 11.55.45

Comments are closed.